Studentermedhjælper – Business Analyst

Hvad skal IT Optimisers positionerings strategi være i vores marked mellem SAP®-specialister og kunder? Hvilke forhold påvirker SAP®-specialisternes tilfredshed, valg og success? Disse er nogle af de spørgsmål vi gerne vil have dig til at hjælpe os med at besvare, som Business Analyst. 

Hvis fremtidens arbejde bliver transformeret på grund af digitalisering og platformsøkonomi, og hvis freelancing og projektansættelser bryder med traditionelle ansættelser, føler vi at disse spørgsmål er essentielle. Ikke kun for vores virksomhed, men også for fremtidens arbejde.

Er du interesseret i en eller flere af nedenstående teorier, så er jobbet som Business Analyst nok lige noget for dig;

  • Organisational Behaviour & Strategy
  • Innovation Management
  • The Platform Economy
  • Theory of the Firm
  • Data-Driven Decision Making
  • WOM Marketing
  • Network Value 

Hvem er du? 

Du er en positive person med gode kommunikationsevner, samt lyst til at lære og blive bedre. Vi leder efter en proaktiv studerende med ihærdighed og drive. Dit fokus vil blive at foretage databaserede analyser og finde løsninger der kan højne den værdi vi kan tilbyde vores freelancekonsulenter indenfor SAP®-industrien. Det er vigtigt at du taler og forstår dansk.

Vi leder efter 1-2 studentermedhjælpere og håber på at kunne starte samarbejdet i januar/februar 2020.

Der er adskillige tilgangsmetoder til at finde løsninger, så uanset om du er igang med den anden halvdel af din bachelor (BSc, HA) eller er startet på en Cand.Merc. (fx, Innovation Management, Business Intelligence, SOL, ITKO, eller Marketing), så kontakt os for en snak om et muligt samarbejde.

Hvem er vi? 

Du bliver en del af en virksomhed i konstant vækst. IT Optimiser er en af de foretrukne partnere for kunder i deres søgende efter SAP® specialister.

Hvad kan vi tilbyde?

Kontakt Bo Telén Andersen+45 5363 5333 eller bta@itoptimiser.com.