SAP CRM Udvikler hos PFA Pension

Erfaren SAP Udvikler til PFA’s dygtige SAP CRM-team, som kan bidrage til både nyudvikling og vedligeholdelse. Du bliver en del af deres S/4-opgradering hvor CRM-løsningen løftes til S/4HANA

Start position

05.07.24

Application deadline

31 August
General information

Location

Denmark

Job type

Permant

Contact us today

Elena De Gaudio

Partner, Sales & Recruitment

[email protected]
+45 31188144

Lokation: Danmark (Fleksibel lokation indenfor DK)

PFA er netop gået i gang med en digital transformationsrejse indbefattende en opgradering til S/4HANA. Som en del af denne rejse får du mulighed for at forme og udvikle deres fremtidige SAP CRM-løsning. PFA tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på innovation og kompetenceudvikling.

Vi søger en erfaren SAP Udvikler til PFA’s dygtige SAP CRM-team, som kan bidrage til både nyudvikling og vedligeholdelse. Du bliver en del af deres S/4-opgradering hvor CRM-løsningen løftes til S/4HANA. Du vil indgå i et SAP-team på 25 medarbejdere, hvoraf 12 er specialiseret inden for CRM. Det samlede team består af udviklere, applikationskonsulenter, product owners, scrum masters, forretningskonsulenter, analytikere samt arkitekter. Afdelingen arbejder agilt og er opdelt i tre teams: ERP (HR og FI/CO), CRM Sales og CRM Service. Du vil blive en del af CRM Service-teamet. PFA tilbyder en attraktiv pensionsordning og mulighed for øget remote arbejde, hvis du er bosat langt fra kontoret i København.

Du skal være med til at sikre, at PFA er førende indenfor sundhedsområdet. Hos PFA udgør CRM-systemet en essentiel del af den indsats. Du får mulighed for at præge deres CRM-løsning og deltage i deres spændende S/4HANA-projekt. I et dynamisk og kompetenceudviklende miljø kan du arbejde med både nyudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger. Derudover vil du være med til at forme løsninger og opretholde en sund og sikker platform, samtidig med at du udnytter alle de out-of-the-box muligheder, den tilbyder.

Dine nøgleopgaver omfatter:

 • ABAP OO-udvikling
 • Udvikling og vedligeholdelse af SAP CRM-funktionalitet, specielt inden for forretningspartner og operationer/transaktioner (1-order)
 • Implementering og vedligeholdelse af Web Services
 • Tilpasning og forbedring af BAdI og enhancements specifikt i SAP CRM
 • Udvikling af SAP CRM WebUI
 • Arbejde med Event Framework

Andre opgaver inkluderer:

 • Arbejde med Generic Interaction Layer (GenIL) og Business Object Layer (BOL)
 • Brug af Application Enhancement Tool (AET) og Rapid Application
 • Anvendelse af BRF+

Vi søger dig, der:

 • Er en erfaren ABAP OO-udvikler, og allerede mestrer eller har interesse for at dygtiggøre dig indenfor ovenstående tekniske discipliner
 • Taler og skriver flydende dansk
 • Er villig til at lære og drive udviklingsprojekter

Tidligere erfaring med udvikling af SAP CRM samt erfaring fra pensionsbranchen betragtes som en bonus, men ikke krav.

I PFA bliver du en del af noget stort – både som kunde og som kollega. Du får omkring 1500 kolleger, der hver dag samarbejder for at gøre en positiv forskel for deres mere end 1,3 mio. kunder og samfund. De arbejder for at sikre økonomisk tryghed og sundhed gennem arbejdsliv og gode seniorliv for PFA er med deres kunder hele livet.

Du behøver ikke skrive en lang ansøgning – send os bare dit CV. Vedhæft blot dit CV og inkluder et kort resumé af, hvorfor du er interesseret i jobbet, og send det til Elena De Gaudio, Partner, Recruitment: [email protected]. For yderligere information kan du også kontakte Elena på tlf. 31 18 81 44 eller den ovenstående mail.

I am interested

  1. Your contact credentials
  2. Share your area of specialisation:


  3. Share with us your most update CV

  Browse file on your PC