Fastansættelse: SAP® Basis specialist

Infrastruktur Specialist med fokus på SAP® Basis og Tableau til alsidigt job i en verdensførende produktionsvirksomhed.

Er du specialist i IT-infrastruktur og har +10 års erfaring med SAP® Basis? Så er det med sikkerhed dig, vi leder efter.

For vores kunde, en verdensførende produktionsvirksomhed i kraftig global vækst, søger vi en Infrastruktur Specialist til en nyoprettet fuldtidsstilling i Østjylland. Med et stort antal globale SAP®-projekter hvert år har vores kunde brug for en person, der kan sikre, at SAP®-installationerne altid er opdaterede og serverne velkørende.

Hvad kan du forvente?

Du vil sidde i virksomhedens centrale IT-afdeling, hvor du vil blive en del af det eksisterende IT-infrastrukturteam bestående af 4 fastansatte medarbejdere. Det er teamets opgave at understøtte forretningen med support samt videreudvikling af de nuværende IT-systemer. Dit hovedfokus er først og fremmest SAP® installationerne og Tableau serverne.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt omhandle:

 • Vedligeholdelse og opdateringer af eksisterende SAP® Basis installationer samt Tableau frontend servers
 • Identificere og løse problemer i relation til SAP® Basis og Tableau serverne
 • At være hovedansvarlig for at holde systemerne og serverne opdaterede
 • Afrapporteringer ift. SAP® Basis og Tableau miljøerne
 • Agere som teknisk kontakt for tredjeparts leverandører
 • Bistå resten af IT-infrastrukturteamet med andre kritiske opgaver

Vi leder efter personen, der har:

 • +10 års hands-on erfaring med SAP® Basis – herunder: ECC, Portal, PO, Business Warehouse, Data Warehouse, Fiori, HANA, Linux
 • Erfaring med Tableau er desuden et plus, men ikke et krav
 • God forståelse for generel IT-infrastruktur gerne fra en produktionsvirksomhed
 • En videregående IT-uddannelse eller anden relevant projekterfaring
 • Behersker engelsk og dansk på et højt professionelt niveau både skriftligt og mundtligt

Som person er du struktureret, analytisk og detaljeorienteret. Du er selvstændig og proaktiv i dine arbejdsgange. Du er en tålmodig person, der holder fokus, selv når processen trækker ud. Samtidigt er du en dedikeret teamplayer, der har en fleksibel tilgang til arbejdsindsatsen, og du er klar til at give en ekstra hånd, når behovet opstår. Du er hurtig til at lære nye ting og er tryg ved en stejl læringskurve.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen, så kontakt Rekrutteringskonsulent, Rikke Bæk, på rib@itoptimiser.com eller +45 3118 8141.

Send ansøgning og CV til Rikke Bæk på rib@itoptimiser.com. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vil du ikke gå glip af fremtidige jobmuligheder og nyheder fra os, så følg vores LinkedIn side