Tirsdag 24.09.2019

Sådan trives SAP®-freelancerne i din virksomhed

Få vores SAP®-freelanceres bud på, hvordan de bedst trives i din virksomhed. 

Skal du have dine SAP®-freelancere til at trives i projektperioden og få dem til at føle sig velkomne nu og senere i virksomheden, så er der et par faktorer, der på bedste vis kan sikre, at de trives og føler sig tilpasse. I en undersøgelse blandt vores freelancere, har vi spurgt dem, hvad de værdsætter højt, når de starter et nyt sted, og hvad der skal til for at de trives i løbet af projektet.

1. Klar kommunikation om opgave og målsætning

Når vores SAP®-freelancere skal i gang i et projektforløb, er det vigtigt med god kommunikation og udspecificering af den specifikke opgave, så alle er klar over forventningerne og målsætningen med projektet.

Det er også vigtigt for freelancerne at vide, hvem de kan gå til, hvis de har yderligere spørgsmål omkring projektets forløb eller virksomhedens interne processer for at lette opstarten og indkøringsperioden.

2. Inkludér freelancerne

I de virksomheder hvor vores SAP®-freelancere har haft de bedste forløb, har været i de virksomheder, hvor de har følt, at virksomhederne har gjort en indsats for at få dem til at føle sig som en del af teamet – og ikke bare en hyret konsulent.

Nogle af vores freelancere har prøvet at blive ansat som en hired-gun (hyret i en tidsbestemt periode), hvor de følte sig isoleret, da de ikke blev inkluderet på lige fod med de fastansatte i virksomheden. Dette kan virke negativt iht. deres opfattelse af virksomheden og virksomhedens brand. Bare det, at de får muligheden, kan få positiv betydning for, at de føler sig tilpas og bedre integreret.

3. Netværk og feedback

I vores netværk af højt specialiserede freelancere, er det ligeledes vigtigt for dem at have et godt netværk og modtage feedback. Vores freelancere vil gerne på godt og ondt høre, hvor de har gjort det godt, og hvor de kan forbedre sig yderligere.

Denne dialog kan gå begge veje og giver de bedste forudsætninger for det fremtidige samarbejde, og dialogen kan være et værktøj til at styrke virksomhedens image overfor freelanceren og potentielt dennes netværk.

Vi kender vores freelancere

Derfor svarer vi gerne på eventuelle spørgsmål, som du og din virksomhed måtte have, inden, når og i løbet af en kontrakt. 

Har jeres virksomhed brug for en SAP®-freelancer lige nu? Så finder vi gerne et bedre match til jer. Kontakt os og giv os muligheden for at finde den bedre kandidat til jeres næste SAP®-projekt. 

Kontakt os

Hold dig endelig ikke tilbage.

Er der noget, vi kan gøre dig klogere på? 

Ring, eller skriv til os. Vi bliver altid glade for at høre fra dig!

Persondatapolitik

SAP is a registered trademark of SAP SE

 

Alle forespørgsler vedr. økonomi
sendes til

IT Optimiser Aps
Adelgade 35a st. tv.
8660 Skanderborg

Email:

CVR: 34692041

Top
Thrane.nu