Nyheder

Vil du vil holde dig opdateret på hvad der sker med IT Optimiser? Måske oveni købet få adgang til tips og tricks inden for SAP® freelancing? Så har du fundet det rette sted!

Vi modtager altid gerne input omkring hvad du gerne vil lære mere om i vores artikler. Hvis du har input eller spørgsmål til nyhederne nedenfor, så er du altid velkommen til at kontakte os

Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på LinkedIn

ITO - SAP freelancing nyheder

IT Optimiser medarbejder fortsætter med Ph.d.

IT Optimisers samarbejde med studerende fra Aarhus Universitet giver virksomheden ny viden og bygger bro mellem de studerende og erhvervslivet. Medarbejdere, freelancere og kunder får ny brugbar viden fra de studerendes analyser, artikler og hovedopgaver. Den nye viden er ikke kun en fordel for IT Optimiser, men også for studerende som 29-årige Jonathan David Jensen, der bl.a. har brugt IT Optimiser som springbræt til jobbet på Ph.d.-studiet.

Læs mere »

Hvordan IT-freelancere håndterer usikkerhed – Del 2

Dette er den femte og sidste artikel skrevet af vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen med udgangspunkt i hans Case Study om IT-freelancere. Her kan du læse, hvilken rolle rekrutteringsbureauer kan spille i freelancernes håndtering af usikkerhed. Artiklen er skrevet på engelsk.

Læs mere »