Nyheder

Rekrutteringsvirksomheden IT Optimiser i Skanderborg modtager af SMV-digital og Erhvervsstyrelsen kr. 100.000 til udviklingen af en algoritme og Artificial Intelligence (AI) i virksomheden. Algoritmen skal udvikles på baggrund af medarbejdernes arbejdsprocesser og understøtte IT Optimiser i at finde de rigtige SAP®-specialister i rekrutteringsarbejdet.

Flere virksomheder hungrer især efter dansktalende SAP®-specialister i disse dage. Hvis du endnu ikke er freelancer, er tiden måske inde til at undersøge dine jobmuligheder nu.

Få vores SAP®-freelanceres bud på, hvordan de bedst trives i din virksomhed. 

IT Optimisers samarbejde med studerende fra Aarhus Universitet giver virksomheden ny viden og bygger bro mellem de studerende og erhvervslivet. Medarbejdere, freelancere og kunder får ny brugbar viden fra de studerendes analyser, artikler og hovedopgaver. Den nye viden er ikke kun en fordel for IT Optimiser, men også for studerende som 29-årige Jonathan David Jensen, der bl.a. har brugt IT Optimiser som springbræt til jobbet på Ph.d.-studiet. 

Dette er den femte og sidste artikel skrevet af vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen med udgangspunkt i hans Case Study om IT-freelancere. Her kan du læse, hvilken rolle rekrutteringsbureauer kan spille i freelancernes håndtering af usikkerhed. Artiklen er skrevet på engelsk.

Dette er den fjerde artikel skrevet af vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen. IHvis du vil vide mere om hvorfor networking er så vigtigt for freelancere, er denne artikel for dig. Artiklen er skrevet på engelsk.

Den tredje artikel fra vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen handler om hvordan det, at arbejde som freelancekonsulent kan opleves usikkert og risikabelt. 

Vores Consultant Relations Analyst Kevin S. Billington har skrevet denne artikel om freelancemarkedets efterspørgselstendenser indenfor SAP®. Artiklen er skrevet på engelsk. 

Tre dygtige erhvervsfolk skal sætte yderligere skub i den positive udvikling hos IT Optimiser, der i 2017 og 2018 vandt Børsens Gazellepris. Den nyoprettede bestyrelse består af flere dygtige erhvervsfolk fra nogle af landets største virksomheder.

Vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen har skrevet sin anden artikel baseret på sin rapport "How can IT Optimiser attract and retain the business of more SAP Freelancers?". 

Vores Consultant Relations Analyst Jonathan Jensen har skrevet sin første artikel baseret på hans rapport "How can IT Optimiser attract and retain the business of more SAP Freelancers?". 

I midten af juli måned begiver Team Fit&Sund Cycling sig hele vejen til Paris. Overskuddet fra løbet går ubeskåret til syge og særligt udfordrede børn i Aarhus, Skanderborg og Horsens. 

Mandag 24.09.2018

Børsen Gazelle 2018

Sidste år modtog vi vores første Børsen Gazelle. Igen i år får vi et kæmpe skulderklap, og kan kalde os for en Gazelle virksomhed for 2018 også. 

SAP Innovation Forum Nordics løber af stablen den 19.-20. september 2018. Vi uddeler anti-stress huse og fortæller om Home of SAP Specialists.

Mandag 03.09.2018

Sponsor af ASA Fodbold

Vi støtter op om ASA Fodbold.

Mandag 25.06.2018

Gazelle 2017

Vi er stolte modtagere af en flot Gazellepris 2017! 

Partner, Michael Hoé, fortæller om IT Optimiser, og betydningen af hovedkontorets placering i 8660 Skanderborg.

"Selvom IT Optimiser arbejder på det globale marked, er rødderne solidt plantet i den jyske muld."

Vi er så stolte! Vi har modtaget en 2018 ZeroChaos Proven Performer award!

Kontakt os

Hold dig endelig ikke tilbage.

Er der noget, vi kan gøre dig klogere på? 

Ring, eller skriv til os. Vi bliver altid glade for at høre fra dig!

Persondatapolitik

SAP is a registered trademark of SAP SE

 

Alle forespørgsler vedr. økonomi
sendes til

IT Optimiser Aps
Adelgade 35a st. tv.
8660 Skanderborg

Email:

CVR: 34692041

Top
Thrane.nu