Kunder

rekrutteringSSpecialister i SAP®

Der er rift om de dygtige SAP®-specialister og ledere. Hos IT Optimiser har vi specialiseret os i at finde, tiltrække og udvælge de bedste talenter indenfor SAP® til danske og udenlandske virksomheder. Vores forretning bygger på langvarige relationer med kunder og kandidater, som er baseret på ekspertviden, tillid og fleksibilitet.

Vi går op i kompetencer, og vi tør godt sige højt, at vi med 30 års erfaring i branchen er eksperter i rekruttering af de bedste specialister inden for SAP®.

Vi har med stor succes og høj kundetilfredshed bl.a. rekrutteret specialister, forretningskonsulenter, løsningsarkitekter, projektledere, ledere, management konsulenter og C-level positioner til førende danske og udenlandske virksomheder.

Strategisk samarbejdspartner

Hos IT Optimiser er vi ikke blot en leverandør - vi er din strategiske samarbejdspartner. Derfor vægtes gennemsigtighed i vores processer og vores evne til at levere høj kvalitet og professionel rådgivning ekstremt højt. Vi sætter altid kundeoplevelsen i fokus og samspillet med vores kunder bygger på troværdig og tillidsvækkende kommunikation samt krystalklart fokus på kundetilfredshed og kvalitet i alle leverancer.
IT Optimiser har stor fokus på employer branding samt det at være kundens ambassadør i hele rekrutteringsfasen. Vi udvælger derfor nøje vores kunder, således at vi evner at repræsentere og matche vores kunders employer brand og dermed fungerer som en god repræsentant.

”Det bedre Match”

Vi er yderst passioneret omkring vores håndværk og går op i, at det vi laver skal give mening. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder og kandidater ved at sikre det bedste match mellem virksomhedens behov og krav med kandidatens kompetencer, ønsker og karrieremuligheder.

Derfor er fokus altid på at levere ”Det Bedre Match” dvs. udvælgelse og præsentation af kandidater, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen.
En forudsætning herfor er, at vi er i tæt dialog med jer for at afdække jeres virksomheds-, kandidat og jobprofil herunder forståelse for virksomhedens mål, strategi og organisation samt unique selling points.

National forankring med stort globalt netværk

IT Optimiser dækker bredt, globalt og lokalt og har med sin sunde økonomiske aktivitet, samt vores omfattende globale netværk, den stærkeste platform i forhold til valg af en ny strategisk SAP®-rekrutteringspartner.

IT Optimiser dækker bredt, globalt og lokalt. Vores netværk er specialiseret i alle grene inden for SAP®. De er nøje udvalgte, loyale og de skarpeste i branchen. Med “Et bedre Match” har vi den stærkeste platform og udgangspunkt for at kunne blive din foretrukne rekrutteringspartner i SAP®.    

Kontakt os

Hold dig endelig ikke tilbage.

Er der noget, vi kan gøre dig klogere på? 

Ring, eller skriv til os. Vi bliver altid glade for at høre fra dig!

Persondatapolitik

SAP is a registered trademark of SAP SE

 

Alle forespørgsler vedr. økonomi
sendes til

IT Optimiser Aps
Adelgade 35a st. tv.
8660 Skanderborg

Email:

CVR: 34692041

Top
Thrane.nu