Kunder

Specialister i SAP®-rekruttering

Der er rift om de dygtige SAP® Specialister og Ledere. Hos IT Optimiser har vi specialiseret os i, at finde, tiltrække og udvælge de bedste talenter indenfor SAP® til danske og udenlandske virksomheder.  Vores forretning bygger på langvarige relationer med kunder og kandidater, som er baseret på ekspertviden, tillid og fleksibilitet.
Vi går op i kompetencer, og vi tør godt sige højt, at vi er eksperter i SAP®-rekruttering. Helt nøjagtigt mere end 30 år fra branchen.
Vi har med stor succes og høj kundetilfredshed bl.a. rekrutteret specialister, forretningskonsulenter, løsningsarkitekter, projektledere, ledere, management konsulenter og C-level positioner til førende danske og udenlandske virksomheder.

Strategisk samarbejdspartner

Hos IT Optimiser er vi ikke blot en leverandør men en strategisk samarbejdspartner. Derfor vægtes gennemsigtighed i vores processer samt vores evne til at levere høj kvalitet og professional rådgivning ekstremt højt. Vi sætter altid kundeoplevelsen i fokus og samspillet med vores kunder bygger på troværdig og tillidsvækkende kommunikation samt krystalklart fokus på kundetilfredshed og kvalitet i alle leverancer.
IT Optimiser har stor fokus på employer branding samt det at være kundens ambassadør. Vi udvælger derfor nøje vores kunder, således at vi evner at repræsentere og matche vores kunders employer brand og dermed fungerer som en god repræsentant.

”Det bedre Match”

Vi er yderst passioneret omkring vores håndværk og går op i, at det vi laver skal give mening. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder og kandidater ved at sikre det bedste match mellem virksomhedens behov og krav samt kandidatens kompetencer, ønsker og karrieremuligheder.
Derfor er fokus altid på at levere ”Det Bedre Match” dvs. udvælgelse og præsentation af kandidater, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen.
En forudsætning herfor er at vi i tæt dialog med jer for at afdække jeres virksomheds-, kandidat og jobprofil herunder forståelse for virksomhedens mål, strategi og organisation samt uniqe selling points.

National forankring med stort globalt netværk

IT Optimiser dækker bredt, globalt og lokalt og har med sin sunde økonomiske aktivitet samt vores omfattende globale netværk, der er skarpt, loyalt og nøje udvalgt, den stærkeste platform i forhold til valg af ny strategisk SAP®-rekrutteringspartner.

Kontakt os

Hold dig endelig ikke tilbage.

Er der noget, vi kan gøre dig klogere på, så ring eller skriv til os.
Vi bliver altid glade for at høre fra dig!

Persondatapolitik

SAP is a registered trademark of SAP SE

 

Alle forespørgsler vedr. økonomi
sendes til

IT Optimiser Aps
Adelgade 35a st. tv.
8660 Skanderborg

Email:

CVR: 34692041

Top
Thrane.nu