IT Optimiser i toppen af liste over vækstkometer blandt danske it-konsulenthuse

IT Optimiser som vækstkomet 2019

2019 var på mange måder et spændende år for os hos IT Optimiser. Det sluttede med et brag, da Computerworld udgav en liste over 20 vækstkometer blandt danske it-konsulenthuse for 2019. Undersøgelsen var baseret på 67 danske it-konsulenthuse, hvis primære drift for 2019 tilsammen steg fra 785 millioner kr. til over 1,2 milliarder kr. 

På listen over vækstkometer indenfor danske it-konsulenthuse i 2019 indtager IT Optimiser en andenplads. Kigger man listen igennem, fremgår det tydeligt, at IT Optimiser er den foretrukne samarbejdspartner både for freelance konsulenter inden for SAP® og for de virksomheder, som har behov for SAP®-ekspertise. 

Dette resultat er vi stolte over, da det er vores ønske at være nummer ét indenfor rekruttering og formidling af SAP®-freelancere i Danmark. Det er et resultat, vi siden vores opstarten i 2012, har arbejdet hårdt for at opnå. Vi vil fortsat gøre vores for at være nummer ét. Resultatet er opnået gennem et uvurderligt samarbejde mellem medarbejdere, kunder samt SAP®-freelance specialister. Vi håber fortsat, at vi sammen kan fortsætte den gode udvikling. 

Kontakt os allerede i dag, hvis du også vil være en del af rejsen.

Læs mere om listen i Computerworlds artikel (betalingsartikel).