Fastansættelse: SAP® SD & MM-projektleder

SAP® SD & MM-projektleder til global produktionsvirksomhed i Aarhus

Er du en rutineret SAP®-projektleder, der har lyst til at drive globale SAP®-projekter? Så er det med garanti dig, vi er på udkig efter.

For vores kunde i Midtjylland, en verdensførende produktionsvirksomhed i kraftig global vækst, søger vi nu en erfaren SAP®-projektleder til en nyoprettet fuldtidsstilling.

Med et stort antal globale SAP®-projekter hvert år har vores kunde brug for en person, der kan skabe struktur, overblik og koordinere forretningens ønsker og behov. Du bliver projektleder på nogle af virksomhedens SAP® projekter, med deltagelse af både interne og eksterne SAP®-konsulenter, og du vil referere til virksomhedens SAP®-chef.  

Hvad kan du forvente?

Du skal som projektleder have stor erfaring med at lede globale SAP®-projekter, hvor du tager ejerskab på processerne lige fra opgaveoverblik og logistik til cut-over planlægning og uddannelse af end-users. Du skal derfor være god til at projektlede, koordinere og ikke mindst sikre fremdrift og deadlines i tæt samarbejde med forretningens øvrige stakeholders.

Din daglige gang vil være på kontoret i Aarhus, hvor du vil sidde sammen med flere andre af virksomhedens IT-specialister. Jobbet indebærer desuden op mod 100 rejsedage om året til virksomhedens mange lokationer i hhv. Europa, Asien og Sydamerika, hvor formålet er at identificere og løse de individuelle SAP®-behov.

Vi leder efter personen, der:

  • Er en generisk projektleder med +5 års erfaring med at drive succesfulde SAP®-projekter
  • Har solidt kendskab til SAP® SD og MM-områderne
  • Har erfaring med at dokumentere processer og strukturere forretningsgange
  • Besidder gode kommunikationsevner, og som kan lide at samarbejde på tværs af fagområder og organisatoriske niveauer samt i internationalt regi
  • Behersker engelsk på et højt professionelt niveau både skriftligt og mundtligt
  • Har en længere videregående uddannelse eller flere års relevant projekterfaring

Som person er du en dygtig leder, der med stort drive formår at motivere og spille teamet bedre. Du har en sund forretningssans, hvilket også betyder, at du har blik for godt købmandskab. Du skal kunne begå dig i en politisk kontekst og forstår vigtigheden af stakeholder management gennem kvalitetsfuld kommunikation. Du har en strategisk forretningssans og får afstemt forventninger i tide, så opgaverne bliver afsluttet til tiden og inden for budget. Med 80-100 rejsedage om året er du desuden en rejseglad person.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen så kontakt Rekrutteringskonsulent, Rikke Bæk, på rib@itoptimiser.com eller +45 3118 8141.

Send ansøgning og CV til Rikke Bæk på rib@itoptimiser.com. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vil du ikke gå glip af fremtidige jobmuligheder og nyheder fra os, så følg vores LinkedIn side