Fastansættelse: SAP Projektleder / Business Partner

SAP Projektleder / Business Partner til global produktionsvirksomhed i Aarhus

Vores kunde er en verdensførende produktionsvirksomhed i kraftig global vækst. Med et stort antal globale SAP-projekter hvert år har de brug for en person, der kan skabe struktur, overblik og koordinere forretningens ønsker og behov.

Så leder du efter et job med STORT ansvar, hvor du bliver bindeleddet mellem forretningen og SAP organisationen og får ansvaret for projekter inden for SAPs logistik moduler, så er dette job noget for dig.

Hvad kan du forvente?

Du skal som SAP Projektleder have stor erfaring med at lede globale SAP-projekter, hvor du tager ejerskab på processerne lige fra opgaveoverblik og logistik til cut-over planlægning og uddannelse af end-users. Du skal derfor være god til at projektlede, koordinere og ikke mindst sikre fremdrift og deadlines i tæt samarbejde med forretningens øvrige stakeholders. Du kommer til at styre flere samtidige globale SAP projekter, med deltagelse af både interne og eksterne SAP-konsulenter.

Som SAP Business Partner vil du få ansvar for at bidrage aktivt til harmonisering af processer og løsninger. Du er derfor motiveret for at finde og udvikle SAP-løsninger i samarbejde med forretningen. Du vil fx være med til at effektivisere, forenkle og forbedre virksomhedsprocesser og vil få kæmpe berøringsflade i hele organisationen.

Med reference til virksomhedens SAP-chef bliver du en del af afdelingen “SAP Competence Center” med 12 Interne kolleger og 10 faste eksterne kolleger på globalt plan. IT-afdelingen tæller i alt 91 medarbejdere og dækker foruden SAP også IT support, sikkerhed, interfaces, infrastruktur og ABAP-programmering samt rapportering og analyse.

Virksomheden bruger følgende SAP R3 moduler: FI, CO, Treasury, SD, MM, PP-PI, QM, WM, PM. Desuden er GTM under implementering. Virksomheden kører ECC 6, EHP8 med databasen på HANA. S/4 er i pipeline.   

Din daglige gang vil være på kontoret i Aarhus, hvor du vil sidde sammen med flere andre af virksomhedens IT-specialister. Jobbet indebærer desuden op mod 40 rejsedage om året til virksomhedens mange lokationer i hhv. Europa, Asien og Sydamerika, hvor formålet er at identificere og løse de individuelle SAP-behov.   

Vi leder efter personen, der:

  • Er en generisk projektleder med +5 år erfaring med at drive succesfulde SAP-projekter
  • Har solidt kendskab til SAP SD og MM-områderne
  • Har erfaring med at dokumentere processer og strukturere forretningsgange
  • Besidder gode kommunikationsevner, og som kan lide at samarbejde på tværs af fagområder og organisatoriske niveauer samt i internationalt regi
  • Behersker engelsk på et højt professionelt niveau både skriftligt og mundtligt
  • Har en længere videregående uddannelse eller flere års relevant projekterfaring.

Som person er du en dygtig leder, der med stort drive formår at motivere og spille teamet bedre. Du har en sund forretningssans, hvilket også betyder, at du har blik for godt købmandskab. Du skal kunne begå dig i en politisk kontekst og forstår vigtigheden af stakeholder management gennem kvalitetsfuld kommunikation. Du har en strategisk forretningssans og får afstemt forventninger i tide, så opgaverne bliver afsluttet til tiden og inden for budget. Med 40 rejsedage om året er du desuden en rejseglad person.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder kandidater til samtale løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Så send os dit CV med det samme, hvis du gerne vil med i betragtning.

Rikke Bæk
Senior Recruitment Specialist
Email: rib@itoptimiser.com
Phone: +45 3118 8141

Vi glæder os til at høre fra dig!