Fastansættelse: SAP® FI-CO Lead-konsulent

SAP® FI-CO Lead-konsulent til global produktionsvirksomhed

Er du en rejselysten ekspert inden for SAP® FI-CO? Så er der store chancer for, at det er dig, vi leder efter.

For vores kunde i Midtjylland, en verdensførende produktionsvirksomhed i kraftig global vækst, søger vi nu en Lead SAP® FI-CO konsulent til en nyoprettet fuldtidsstilling. Som Lead-konsulent skal du projektkoordinere og procesoptimere arbejdet inden for Finance, Controlling Treasury og Risk Management. Du bliver en del af et stærkt SAP® FI-CO team bestående af både interne og eksterne konsulenter, der arbejder med videreudvikling af deres eksisterende SAP® løsninger samt roll-out projekter.

Hvad kan du forvente?

Som Lead-konsulent er det dit ansvar at identificere de behov, der eksisterer i virksomheden og prioritere dem i relation til fremtidig udvikling og implementeringer på SAP® FI-CO området. I tæt dialog med SAP®-chefen er du ansvarlig for at organisere opgaverne, lede teamet og koordinere på tværs af virksomheden. Virksomheden har en flad IT-organisation, hvor der er kort fra beslutning til handling. Den globale SAP®-afdelingen består af 20 personer, hvoraf 10 er placeret i Aarhus.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være at:

  • Tage aktiv del i projektarbejdet – herunder beskrivelser af as-is and to-be, solution design, customising, beskrivelser af programmeringsopgaver, dokumentation, uddannelse, m.m.
  • Koordinere og prioritere opgavefordelingen inden for SAP® FI-CO teamet
  • Lede og deltage i udviklings- og roll-out projekter – samt yde nødvendig support på SAP® FI-CO området
  • Være ansvarlig for SAP®-applikationerne inden for SAP® FI-CO og Risk Management

Din daglige gang vil være på kontoret i Aarhus. Jobbet indebærer desuden en række rejser til virksomhedens mange lokationer i hhv. Europa, Asien og Sydamerika, hvor det er dit ansvar at vurdere og analysere det givne SAP®-behov.

Vi leder efter personen, der har:

  • +5 års erfaring med SAP® inden for accounting, finance og controlling
  • God forretnings- og procesforståelse, allerhelst fra produktionsbranchen
  • En videregående uddannelse inden for finance og controlling
  • Behersker engelsk på et højt professionelt niveau både skriftligt og mundtligt
  • Forståelse for hedge accounting og risk management er en fordel, men ikke et krav

Som person er du en selvkørende Lead konsulent med dokumenteret kompetencer inden for projektledelse. Du er vant til at arbejde med og forstå komplekse problemstillinger. Dine gode kommunikations- og samarbejdsevner gør dig i stand til at arbejde på tværs af faggrupper og organisatoriske niveauer samt i internationalt regi. Du har en økonomisk snusfornuft og forstår, hvad godt købmandskab er. Du er nysgerrig og har et drive, der gør, at du får tingene fra hånden til aftalt tid. Med 80-100 rejsedage om året er du desuden en rejseglad person.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen så kontakt Rekrutteringskonsulent, Rikke Bæk, på rib@itoptimiser.com eller +45 3118 8141.

Send ansøgning og CV til Rikke Bæk på rib@itoptimiser.com. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vil du ikke gå glip af fremtidige jobmuligheder og nyheder fra os, så følg vores LinkedIn side