STILLINGEN ER BESAT: Fastansættelse: SAP ABAP udvikler

SAP ABAP udvikler til global produktionsvirksomhed i Aarhus

Vores kunde er en verdensførende produktionsvirksomhed i kraftig global vækst. Med et stort antal globale SAP-projekter hvert år, har de brug for endnu en person til at styrke kapaciteten indenfor SAP ABAP udvikling.

Så leder du efter et job med stor selvstændighed og mange muligheder for fremtiden, så er dette job noget for dig.

Hvad kan du forvente?

Du skal bidrage som projektdeltager i en stor portefølje af globale projekter, men får også mulighed for at lede hele eller dele af disse udviklingsleverancer. Du skal agere teknisk rådgiver og sparringspartner med de øvrige deltagere i projekterne og med forretningen; Disse opgaver er typisk også som arkitekt på udviklingsopgaver. Du slipper heller ikke din kode, men skal vedligeholde den fremadrettet efter behov.

Virksomhedens primære SAP-moduler er FI-CO, PP-PI, QM, WM, SD, MM, PM, GTM og du kan møde udviklingsopgaver indenfor alle. Opgaverne stilles typisk fra SAP forretningskonsulenter – interne eller eksterne, og løses sammen med disse i tæt dialog med forretningen. Platformen er i dag SAP ECC6 med HANA databasen, men migreringen til SAP S/4 HANA er på tegnebrættet.

Dine kommende ABAP kollegaer i virksomheden er meget erfarne, og der vil derfor også være rig lejlighed til faglig sparring.

Du bliver en del af afdelingen “SAP Development” med i alt fire team-medlemmer. Din daglige gang vil være på kontoret i Aarhus, hvor du vil sidde sammen med flere andre af virksomhedens IT-specialister.  IT-afdelingen tæller i alt 91 medarbejdere og dækker foruden infrastruktur og ABAP-programmering også SAP Competence Center, IT support, Sikkerhed, Interfaces samt Rapportering og Analyse.

Vi leder efter personen, der:

  • Har +5 års erfaring med ABAP udvikling
  • Har bred erfaring med ABAP udvikling indenfor flere af ovenstående moduler og gerne kendskab til PI/PO og FIORI – eller interesse for at få det
  • Taler flydende dansk og behersker engelsk på et højt professionelt niveau både skriftligt og mundtligt
  • Har en længere videregående uddannelse eller flere års relevant erfaring.

Som person er du er nysgerrig og har viljen og evnen til at lære noget nyt. Du får afstemt forventninger i tide, så opgaver bliver afsluttet til tiden – og du kommunikerer åbent med dine kollegaer på de daglige statusmøder. Du har lyst til et stort og selvstændigt ansvar og til at blive en vigtig del af virksomhedens nuværende og fremtidige interne SAP ressource set-up.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder kandidater til samtale løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Så send os dit CV med det samme, hvis du gerne vil med i betragtning.

For yderligere informationer bedes du kontakte:

Rikke Bæk
Senior Recruitment Specialist
Email: rib@itoptimiser.com
Phone: +45 3118 8141

Vi glæder os til at høre fra dig!