Engagement Manager

Er du klar til at blive en del af Team ITO, som vores nye Engagement Manager? 

IT Optimiser rekrutterer og headhunter SAP®-specialister til freelanceopgaver og faste stillinger hos vores kunder.

Vi sigter efter at være førstevalget når virksomheder mangler SAP®-specialister og når SAP®-specialister er på jagt efter nye projekter. Derfor søger vi endnu en dedikeret, ambitiøs og resultatorienteret Engagement Manager, der kan pleje vores eksisterende kunderelationer, samt skabe nye.

I rollen bliver du bl.a. ansvarlig for introduktion og præsentation af IT Optimisers serviceportefølje for eksisterende og nye kunder med henblik på at øge indtjeningsfremgangen på toplinjen, kundernes købsniveau, samt rentabilitet.

Som Engagement Manager bliver du endvidere ansvarlig for udførelse af behovsafdækning af potentielle kunder, for imødekommelse af deres behov, samt etablering, udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer for at sikre nuværende og fremtidige salg.

Vi forventer, at du som vores nye Engagement Manager…

 • Som minimum har et kendskab til SAP®-platforme, teknologier og værktøjer
 • Har et stort netværk både til SAP®-kunder, konsulenthuse og til dygtige SAP®-specialister
 • Har muligvis en baggrund fra en salgsstilling, som Account Manager, eller muligvis som SAP®-konsulent, hvor du har arbejdet med pre-sales
 • Er fortrolig med relationsbaseret salg og besidder godt jysk købmandskab samt en stor portion vindermentalitet
 • Har god forståelse for hvordan SAP® kan understøtte kundens forretning
 • Taler som minimum flydende dansk på professionelt niveau – hvis du også taler godt engelsk er det helt sikkert en fordel

Personlige egenskaber og kompetencer

 • Du kan lide at arbejde med mennesker, du nyder at socialisere og du er god til at skabe gode og langsigtede relationer, både med kunder og konsulenter
 • Du er effektiv og struktureret og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
 • Du er troværdig – både overfor kunder, konsulenter, kandidater og kolleger
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt såvel som i teams, og trives med at styre din egen hverdag
 • Du værdsætter et godt socialt arbejdsmiljø med plads til sjov, kreativitet og indflydelse
 • Sidst men ikke mindst er du selvkørende med et stort drive og brænder for at gør en god forretning

Hvis du bliver en del af ITO teamet får du

 • Et spændende job i et uformelt men professionelt miljø i kraftig vækst
 • En væsentlig rolle i vores rejse mod at opnå de ambitiøse målsætninger, vi har for fremtiden
 • Et hold af kollegaer der hjælper hinanden, når det går stærkt, har det sjovt og elsker det vi laver
 • En lækker og billig frokostordning
 • Masser af sociale arrangementer som festudvalget står for

Vi er kendetegnet ved høj faglig stolthed, positiv indstilling og et reelt ønske om at skabe stærke og varige resultater.

IT Optimiser kan garantere et udfordrende job med stor mulighed for indflydelse, fleksibilitet og frihed under ansvar. Et job hos os giver dig mulighed for at udleve dine faglige ambitioner samtidig med, at der er plads til familie, venner og fritid.

Stillingen kan være på vores hovedkontor i Skanderborg eller vores sjællandske kontor i Hellerup, alt efter hvad der passer dig bedst. Der er ingen ansøgningsfrist, men der vil løbende blive afholdt samtaler – vi ansætter når vi finder den rette.

For yderligere oplysninger om Engagement Manager stillingen, er du velkommen til at ringe til partner Bo Telén Andersen+45 5363 5333, ligesom ansøgninger sendes til bta@itoptimiser.com.

Om IT Optimiser

Hos IT Optimiser tror vi på, vi gør en forskel, når vores kunder henvender sig med et behov for at få adgang til højt specialiserede SAP®-kompetencer.

Vi tror også på, at vi gør en forskel, når en højt specialiseret SAP®-konsulent ønsker et karriereskifte.

Desuden mener vi, at vores kunder styrkes ved, at vi hver dag stræber efter at finde et bedre match mellem deres behov og kandidaternes kompetencer.

Derudover, tror vi også på, at de bedste resultater opnås gennem en kombination af samarbejde, ihærdighed, empati og ”Sense of Urgency”.

Vores tro er grundlaget for alt, hvad vi laver og har lavet, siden vi stiftede IT Optimiser den 21. august 2012. Vi har siden da arbejdet dedikeret og passioneret på at udvikle og forfine vores processer og metoder således, at de understøtter vores arbejde med at levere specialister, konsulenter og serviceydelser, inden for SAP®, på allerhøjeste niveau.

Vores dedikation er blevet belønnet med Gazelle priser i 2017 og 2018, ligesom IT Optimiser, som eneste Nordiske virksomhed, i 2018 blev kåret som Proven Performer på globalt plan af en af vores globale kunder. I 2019 kom vi yderligere på listen over danske vækstkometer indenfor IT-virksomheder, med en andenplads i kategorien konsulenthuse. Ud af hele gruppen lå vi nummer 13 ud af 452.

Vores ambition er at fortsætte med at udvikle virksomheden således, at IT Optimiser bliver det naturlige valg, når en kunde har behov for en SAP®-specialist og når en SAP®-specialist ønsker et karriereskifte.

Vil du ikke gå glip af fremtidige jobmuligheder og nyheder fra os, så følg vores LinkedIn side.